MARAMUREȘ: Stratul de zăpadă măsoară 55 centimetri în unele zone. Cel mai rece a fost la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag

MARAMUREȘ: Stratul de zăpadă măsoară 55 centimetri în unele zone. Cel mai rece a fost la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Vremea a fost calda. Cerul a fost noros si au cazut precipitatii sub forma de ploaie. In zona montana inalta precipitatiile au fost mixte.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 9 l/mp, la Blidari. Vantul a prezentat intensificari in zona montana inalta de pana la 40 km/h, unde a viscolit ninsoarea. Temperaturile maxime au avut valori de 8 grade la Sighetu Marmatiei si Baia Mare. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer 0 grade, Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag 1 grad. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din judet este curat si umed in zona de munte, respectiv curat si partial umed in rest.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu trei utilaje si au imprastiat 11 tone de material antiderapant pe DN18. Stratul de zapada masoara pana la 55 cm la statia meteo Iezer, 31 cm la Cavnic, 23 cm la Firiza, 21 cm in Pasul Gutai, 15 cm la Baiut. Cerul este acoperit, ploua in partea de nord vest a judetului. Vantul prezinta intensificari temporare de pana la 20 km/h in zona de munte. Vizibilitatea in trafic este redusa de ceata, sub 150 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop, intre km 160 si km 175. Debitele si nivelurile principalelor cursuri de apa din bazinele hidrografice au fost in scadere. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se desfasoara in conditii de siguranta. Vremea se va mentine si astazi calda in judet.

Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 10 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 11 grade, iar cele minime intre 1 grad si 5 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.