MARAMUREȘ: Stratul de zăpadă măsoară 60 centimetri în unele zone. Cel mai rece a fost la Sighetu Marmatiei si Cavnic

Vremea a fost usor mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul a fost variabil in prima parte a zilei si senin in rest. In zona montana a nins slab. Vantul a prezentat intensificari temporare pe creste, unde a spulberat zapada. Temperaturile maxime au avut valori cuprinse intre 4 grade la Cavnic si Targu Lapus si 7 grade in Baia Mare.

Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata -5 grade la Sighetu Marmatiei, – 4 grade la Cavnic, -3 grade la statia meteo Iezer si Ocna Sugatag, -1 grad in Baia Mare si Targu Lapus. Stratul de zapada masoara pana la 60 cm la statia meteo Iezer, 24 cm la Cavnic, 9 cm in Pasul Gutai, 7 cm la Targu Lapus. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu noua utilaje si au raspandit 35 tone de material antiderapant pe: DN1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, DN18, DN17C si DN18B. Cerul este acoperit, vantul prezinta intensificari temporare in zona montana. Vizibilitatea este redusa de ceata sub 150 de metri pe DN18, in Pasul Gutai. Vremea va fi in general frumoasa si calda indeosebi la deal si la munte. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla in general slab.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 9 grade, iar cele minime intre -6 si -1 grad. Dimineata si noaptea izolat in zonele joase, se va semnala ceata.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.