MARAMURES: Vieţi puse în pericol de cei care comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

 “Nu se mai potolesc cu viteza asta!!!” este unul dintre comentariile postate în spațiul public cu privire la accidentul în urma căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa. Polițiștii au stabilit că acesta a condus chiar dacă nu a deținut vreodată permis de conducere și a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric.

Din păcate, polițiștii identifică zilnic persoane care pun în pericol viețile celor care se află pe drumurile publice, conducând fără a poseda permis de conducere sau după ce consumă alcool.

Spre exemplu ieri, 02 februarie, în jurul orei 16.30 polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe D.N.1C, în localitatea Buciumi. La volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani, domiciliat în Republica Moldova, care avea permisul de conducere reținut pentru comiterea unor fapte penale.

De asemenea, la data de 01 martie,  în jurul orei 22.30, polițiștii din Seini au oprit un autoturism condus pe strada Crișan  din oraș. Şoferul emana halenă alcoolică,  însă a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Acesta a fost condus la Centrul de Permanență Medicală unde i-au fost recoltate probe de sânge. Cât alcool consumase? Suficient încât să fi putut comite în orice clipă un accident: rezultatele au relevat că acesta avea o concentraţie de 1.52 g/l alcool pur în sânge.

Cu conducerea în stare de ebrietate, fără permis sau cu viteza excesivă nu te joci! De ce? Pentru că te joci atât cu propria viață cât și cu viețile celorlalți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.