MARAMURES: Vremea a fost deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus -9 grade Celsius

Vremea a fost deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul a fost variabil, mai mult senin in cursul noptii. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari izolate de pana la 40 km/h, la Tg. Lapus.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 5 grade la Ocna Sugatag si 8 grade la Baia Mare. Izolat, noaptea s-a semnalat bruma.

Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus -9 grade Celsius. Stratul de zapada, este prezent la munte si masoara pana la 8 cm, la Vf Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si izolat umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu un utilaj si au raspandit doua tone de material antiderapant pe DN18.

Pe sectoarele de drumuri judetene s-a actionat cu un utilaj si s-au imprastiat doua tone de material antiderapant pe DJ184 si DJ109F, la Cavnic. Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost in usoara scadere. Temperaturile negative au favorizat aparitia fenomenelor de iarna pe cursurile de apa din nordul judetului. S-a forma gheata la malurile raurilor Viseu, Ruscova, Botiza si Mara.

Sunt asigurate serviciile de utilitate publica. Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9 grade, iar cele minime intre -8 si -4 grade. Noaptea si maine dimineata se va semnala bruma.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.