MARAMURES: WEEKEND CU SITUAȚII DE URGENȚĂ                           

În intervalul 24.03-26.03.2018, pompierii maramureșeni au intervenit în 5 situații de urgență.

Sâmbătă, 24.03., militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Baia Mare au fost solicitați să intervină pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, unde un câine era căzut într-un canal.

Duminică, 25.03., Detașamentul Sighetu Marmației a intervenit în localitatea Desești pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un transformator electric. În urma incendiului a ars transformatorul. Pompierii sigheteni au intervenit în cazul unui accident rutier în urma căruia au rezultat două victime. Victimele, după ce au fost descarcerate de către pompieri, au fost transportate la spital în Sighetu Marmației.

Astăzi, 26.03., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport. În urma incendiului au ars elementele combustibile din compartimentul motor. Tot astăzi dimineață, pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la un autobuz în localitatea Ciocotiș. Focul a distrus materialele plastice din interiorul și exteriorul mijlocului de transport.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.