Maramuresul lovit de un nou val de infectări cu Covid-19. Crește și numărul persoanelor decedate în județ

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în sistem integrat, 62 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Au fost angrenate 71 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurii de către persoanele carantinate/izolate în locația declarată. În executarea misiunilor au fost utilizate 21 mijloace de mobilitate.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

La TELVERDE 0800 800 165 au fost primite trei sesizări pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate. S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 50 de agenți economici. În timpul executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional 12 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și o persoană care nu a respectat măsura de carantinare la domiciliu sau în locația declarată S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Deces nr. 187 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 60-69 de ani a prezentat comorbiditati.

 La nivelul județului Maramureș situația epidemiologică se prezintă, conform datelor existente la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, astfel:
 4530 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
 74 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
 1672 pacienți vindecați;
 253 pacienți internați în spital;
 18 pacienți internați la ATI, din care șapte pacienți intubați;
 1062 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
 1782 persoane carantinate;
 28047 teste efectuate până în prezent;
 170 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
 187 persoane decedate de la începutul pandemiei;
 Menționăm că toate aceste date sunt în dinamică și pot interveni modificări.

Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.