Mare atenție! Vezi ce se întâmplă dacă consumi porumb fiert

Mare atenție! Ce se întâmplă dacă consumi porumb fiert. Avertisment alarmant al unui medic infecționist

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Carmen Dorobăț, reputat medic infecționist, lansează un avertisment pentru cei care consumă porumb fiert în această perioadă.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

Carmen Dorobăț a spus la ce ar trebui să fim atenți atunci când cumpărăm porumb fiert.
„Dacă vedem că este o persoană la care igiena mâinilor lasă de dorit, nu are șervețele, nu are condiții să se spele pe mâini, dacă recipientul nu are tot ce îi trebuie, trebuie să avem rețineri. Să preferăm să cumpărăm din piață și să îl preparăm acasă, dar dacă nu avem timp, să îl cumpărăm din locuri care sunt controlate din punct de vedere medical. Porumbul poate duce la toxiinfecție alimentară pentru că tot ceea ce este aliment și tot ceea ce nu respectă condițiile de igienă, poate să aibă o încărcătură bacteriană care să determine toxiinfecție alimentară”, susține Carmen Dorobăț.

Medicul a venit cu sfaturi și pentru cei cărora le place să meargă la piscină. „Să meargă în piscine controlate epidemiologic. Să vadă dacă apa este curată, dacă simt vreun miros în neregulă, iar dacă observă că este la depărtare de ceea ce ar însemna un control din partea Direcțiilor de Sănătate Publică, piscinele respective, să evite. Să prefere piscine care sunt în zone cunoscute, controlate”.

Mai mult, Dorobăț a spus căpe litoral, „sunt două zone care trebuie avute în vedere și anume este vorba de alimentație. Nu ne alimentăm din zone care nu sunt controlate. Atenție la alimente, la termenul de garanție, în special la alimentele bazate pe proteine, lapte și derivate, carne și derivate! Pot apărea toxiinfecțiile alimentare. Atenție la mușcăturile de țânțari, care pot fi locul de plecare al unei posibile boli infecțioase. Vacanța trebuie organizată cu precauții minime și să ne bucurăm de acest timp de respiro”.sursa:rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.