Mărțișoare tămăduitoare – târg caritabil, ediția a VII-a                                

Asociaţia Umanitară Tadeu și Biserica „Sfântul Dumitru-Poștă”, Paraclis Universitar, au bucuria de a vă invita să participaţi la un eveniment caritabil, organizat cu ocazia sărbătorii Mărțișorului, care va avea loc în data de 25 februarie a.c., începând cu ora 11.00, la Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, din strada Franceză nr.1, Bucureşti.

Târgul caritabil „Mărţişoare tămăduitoare”, ajuns la cea de a VII-a ediție, are drept scop strângerea de fonduri ce vor fi folosite pentru a aduce bucurie în sufletele unor femei bolnave, beneficiare ale Asociației Umanitare Tadeu, care au nevoie de medicamente, hrană caldă și condiții mai bune pentru locuit.

În cadrul evenimentului, veţi putea alege, pentru dumneavoastră şi persoanele dragi, mărţişoare handmade, lucrate de voluntarii Asociaţiei Umanitare Tadeu, dar și mărțișoare dulci, preparate de gospodinele noastre. Toate vor purta şnurul împletit în alb şi roşu, simbolul mărţişorului. Din banii obţinuţi din donații va fi susținut scopul evenimentului caritabil.

În cei șase ani de când proiectul se află în derulare, târgul nostru de început de primăvară a reușit să sprijine aproximativ 100 de femei – mame care își cresc singure copiii sau femei ocrotite în diferite centre de îngrijire – bolnave ori singure, cărora le-am oferit electrocasnice, produse de îngrijire, materiale sanitare, produse alimentare.

Având speranţa că ne veţi fi alături, vă mulţumim anticipat pentru prezenţă şi generozitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.