”MĂRȚIȘORUL” SĂRBĂTORIT LA MUZEUL JUDEȚEAN DE ETNOGRAFIE ȘI ARTĂ POPULARĂ MARAMUREȘ

Muzeul Județean Maramureș de Etnografie și Artă Populară Maramureș în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș organizează evenimentul online ”Mărțișor meșteșugit / La muzeu a poposit!”.

Acțiunea se va desfășura sub forma unui atelier virtual de mărțișoare și povești și se adresează copiilor între 3 și 14 ani. Participanții sunt invitați să trimită fotografii atât ale mărțișoarelor cât și ale felicitărilor realizate acasă, către Muzeul Județean Maramureș de Etnografie și Artă Populară Maramureș, până în data de 10 martie 2021, în vederea realizării unei expoziții virtuale.

Cei interesați de evenimentul ”Mărțișor meșteșugit / La muzeu a poposit!” pot găsi mai multe informații pe paginile de facebook ale Muzeului Județean Maramureș de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Muzeului Satului Baia Mare: https://ro-ro.facebook.com/MJEAPMM/ și https://www.facebook.com/MuzeulSatuluiBM/. Iar fotografiile lucrărilor realizate de copii sunt așteptate de către organizatori pe adresa de e-mail: contact@etnografie-maramures.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.