Mașină „fantomă” descoperită în curtea unui imobil din localitatea Borșa.foto

Mașină „fantomă” descoperită în curtea unui imobil din localitatea Borșa.foto

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au desfăşurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu țigări, în urma căreia au ridicat în vederea confiscării 2.960 pachete de ţigări provenite din magazine de tip duty free, în valoare de aproximativ 34.600 de lei.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

În data de 02 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, în cooperare cu lucrători din cadrul SPF Valea Vișeului și Postul de Poliție Comunal Moisei, au organizat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră au descoperit în curtea unui imobil din localitatea Borșa, abandonat, un autoturism despre care exista suspiciunea că ar fi folosit în activități de contrabandă. În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului au fost observate patru colete învelite în folie neagră, specifice baxurilor cu țigări.

Proprietarul imobilului în curtea căruia a fost descoperit autoturismul a declarat că nu știe nimic despre marfa din mașină și nu s-a opus preluării autoturismului cu bunurile din interior de către polițiștii de frontieră. Mai mult, la cercetarea zonei a fost descoperit, într-o anexă situată în apropierea garajului imobilului respectiv, un sac de rafie plin cu pachete cu țigări.

Ulterior, autoturismul și întreaga marfă au fost transportate la sediul sectorului. În urma controlului amănunțit efectuat asupra mașinii și a inventarierii cantității totale de țigări au rezultat 2.960 pachete de diferite mărci, provenite din magazine de tip duty free.

Marfa, în valoare de 34.632 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, autoturismul, în valoare de aproximativ 12.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. În continuare, se derulează verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.