Maşină Nissan Navara furată din Franţa, indisponibilizată de poliţiştii de frontieră -FOTO

masina1Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat pe raza jud. Satu Mare un autoturism marca Nissan Navara, care a fost declarat ca fiind furat din Franţa, în luna februarie 2015.

 Ieri, 15 martie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti Oaş, jud. Satu Mare s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional de maşini furate.

Astfel, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control în trafic, pe DN 19, la ieşirea din localitatea Certeze, jud. Satu Mare, un autoturism marca Nissan Navara, cu numărul de înmatriculare specific Franţei.

Maşina era condusă de cetăţeanul român, Ionel S. de 33 de ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, care la solicitarea lucrătorilor noştri a declarat că nu are documentele autoturismului la el, deoarece sunt în Franţa.

Drept urmare, s-a luat măsura conducerii şoferului împreună cu maşina la sediul

SPF Negreşti în vederea efectuării unor controale specifice.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoritățile franceze au declarat autoturismul ca fiind furat în luna februarie 2015.

Sătmăreanul a precizat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul face obiectul unei infracţiuni.

Mașina, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.