Masină plină cu tigări, confiscată la Petrova!FOTO

tig2Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 48 de ore, 7.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare totală de 71.700 lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

In data de 4 decembrie a.c., la nivelul Sectorului PF Valea Vişeului, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 11.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit în trafic, pe raza localităţii Petrova, un autoturism marca Renault Megan, cu numere de înmatriculare româneşti, al cărui conducător auto era suspectat că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

La control, poliţiştii de frontieră au constatat că în podeaua mașinii şi în scaune se afla ascunsă o cantitate de ţigări de provenienţă ucraineană, fapt pentru care persoana în cauză, identificată ca fiind Lucian S., de 37 ani şi autoturismul au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 1.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare totală de 8.900 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul inspectoratului, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, pe timpul unor misiuni de supraveghere şi control la frontiera de stat, poliţişti de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit, abandonate în vegetaţie, 4 colete care conţineau ţigări, de aceeaşi provenienţă.

tig1Baxurile au fost transportate la sediul poliţiei de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.500 pachete cu ţigări, în valoare de 62.800 lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.