SEKY


Acasă Comunitate Maşini confiscate si rochii de mireasă scoase la vânzare de Finanţele maramureşene

Maşini confiscate si rochii de mireasă scoase la vânzare de Finanţele maramureşene

bmwMaramureşenii care vor să cumpere lucruri ieftine o pot face din magazinul administrat de cei de la Direcţia de Finanţe Maramureş. De aici se pot cumpăra de la alimente la articole de îmbrăcăminte.

Valorificarea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se realizează în temeiul legii. Bunurile confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului

se valorifică de Ministerul Finanţelor Publice prin direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene.

”Avem la magazinul de la noi din Baia Mare maşini în număr de 8 cu preţuri cuprinse între 939 şi 7500 lei. Avem apoi îmbrăcăminte în valoare de 5400 lei şi încălţăminte de 850 de lei. Lumea vine la noi şi caută diverse produse. Maşinile pe care le avem nu pot fi puse în circulaţie, iar dacă nu le cumpără nimeni o să le dăm la fier vechi.

În cazul lor vorbim de a treia reducere de preţ. În general sunt maşini abandonate prin vamă sau confiscate. Magazinul nostru merge şi nu prea pentru că nu avem confiscări, plus că avem program cu publicul numai în ziua de joi. La frontieră nu se confiscă decât ţigări, foarte rar se confiscă şi alte lucruri. Am avut şi anul trecut alimente care s-au dat cu titlu gratuit. Cel mai bine se vând alimentele, dar atunci când avem aşa ceva. Avem la vânzare inclusiv rochii de mireasă confiscate de cei de la Antifraudă”, a declarat Ioan Popa, director adjunct Administraţia Finanţelor Maramureş.

FOTO: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.