Masini cu compartimente speciale burdusite cu tigari de contrabanda, capturate de poliţiştii de frontieră VIDEO

tigari in masinaPoliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au identificat și oprit în trafic un autoturism condus de către un cetăţean român care transporta, într-un spațiu special amenajat, cantitatea de 2.217 pachete țigări, în valoare de 19.500 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

Țigările au fost confiscate, maramureșeanul este cercetat pentru contrabandă, iar mașina folosită la transportului țigărilor a fost indisponibilizată.

Ieri, 1.04.2015, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 7.00, a fost identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza localității Giulești, jud. Maramureș, un autoturism marca Mercedes, condus de către cetățeanul român Florin I. de 32 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş.

În urma unui control, polițiștii de frontieră au observat un spațiu special amenajat în podeaua autoturismului, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii șoferului împreună cu mașina, la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Drept urmare, în urma unui control amănunțit efectuat asupra autoturismului în cauză, a fost descoperită în spațiul special amenajat cantitatea de 2.217 pachete țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 19.500 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare de bunuri sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, iar autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.