MEDALIATE CU AUR: DOUĂ ROMÂNCE ISU AU ÎNVINS FBI ÎNTR-O COMPETIŢIE CHIAR ÎN AMERICA

adriana-paraschiv-si-daniela-soareIzbânda este una importantă pentru că este vorba despre cel mai mare concurs de profil din lume.

Două femei de la ISU Banat au dat peste cap planurile FBI. Asta s-a întâmplat chiar pe tărâmul veşnicelor speranţe, adică în Statele Unite ale Americii, informa Digi24 cu câteva ore în urmă. Discutăm despre o competiţie de proporţii, cea mai mare din lume, unde se întrec anual poliţişti şi pompieri din mai multe ţări ale lumii, într-un concurs de apărare. S-a întâmplat în statul Virginia, SUA.

Cele două românce sunt Adriana Paraschiv şi Daniela Soare. Au câştigat medalia de aur la canotaj-sală şi la atletism. Ele se pregătesc intens pentru a putea să îşi exercite meseria dar şi pentru competiţii de acest gen. Daniela Soare aleargă zilnic de exemplu pentru proba de 200 de metri.

Ei bine, poliţiştii de la binecunoscutul serviciu american FBI, aveau de gând să fie primii, pentru a-şi păstra deja poziţia de vârf cunoscută în toată lumea. Numai că româncele le-au stricat planul. Meritul lor este cu atât mai mare cu cât una dintre ele, Daniela Soare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat, a avut o accidentare la picior şi chiar a fost nevoită să meargă doar într-unul o perioadă.

Denumirea competiţiei care se desfăşoară de 30 de ani este World Police and Fire Games şi în ea se confruntă cei mai buni dintre cei buni. Anul acesta, cei mai buni nu au fost cei de la FBI ci româncele noastre care au demonstrat că se poate şi că România are resurse umane inclusiv în asemenea gen de confruntări.

Mulţi telespectatori care au citit informaţia pe portalurile româneşti informative le numesc „ambasadoarele României” şi considerăm că au dreptate.

Plutonier-adjunct Adriana Paraschiv spune că a discutat cu colega ei într-un dialog mobilizator: „Ești sigură că vrei să luăm locul întâi? Iar ea a fost destul de categorică și a spus: sigur că da, locul întâi este al nostru și așa a și fost. Sunt mulţi polițiști, pompieri, cei de la FBI”, a mai adăugat românca.

Nu este prima oară când româncele uimesc peste mări şi ţări în diverse competiţii sportive sau ca salariate ale unor companii de prestigiu. Conaţionalele noastre fac faţă cu brio anumitor rigori de care se izbesc şi apoi, deseori, ne fac să ne simţim mândri de reuşitele lor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.