Medicamentul banal care te ajută să lupţi cu temutul virus. Toată lumea îl are în casă

Medicamentul banal care te ajută să lupţi cu temutul virus. Toată lumea îl are în casă

COVID 19, noul tip de coronavirus, poate fi tratat cu o cantitate mare de vitamina C, dar nu administrată pe cale orală, ci intravenos, deoarece efectele sunt de zece ori mai puternice, spun experții din China.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Guvernul de la Shanghai a recomandat tratarea COVID 19 cu vitamina C, dar administrată pe care intravenoasă. Experții din China precizează că doza recomandată variază în funcție de gradul de severitate și complicații, de la 50 la 200 miligrame per greutatea corporală, pe zi. Dozele sunt între 4.000 și 16.000 mg pentru un adult, administrate intravenos.

Recent, în cazul a patru pacienți cu pneumonie coronavirală severă, dozele crescute de vitamina C au avut efecte incredibile. Cei în stare gravă au nevoie urgentă de tratament cu vitamina C, cât mai „agresiv”, pentru a învinge virusul ucigaș.

Studiile arată că nu antibioticele sau alte medicamente, ci banala vitamina C are rol benefic în tratamentul coronavirusului. 110.000 de persoane au fost infectate până acum la nivel global cu COVID 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.