Medicii recunosc faptul că 50 ml palincă sau ţuică cu slănina şi ceapă întrec orice medicament

Medicii recunosc faptul că 50 ml ţuică sau palincă cu slănina şi ceapă întrec orice medicament

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Cercetările medicale au descoperit acţiunile pozitive ale produselor alimentare tradiţionale, fără E-uri, coloranţi şi conservanţi. De ce strămoşii noştri au fost sănătoşi şi puternici?

Ei bine, s-a dovedit că slănina întăreşte sistemul imunitar. Această calitate se datorează acidului arahidonic, care favorizează scăderea colesterolului, îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie ale organismului şi, de asemenea, este necesar pentru producerea compuşilor chimici responsabili pentru răspunsurile imune şi reacţiile inflamatorii. Dacă la toate acestea adaugăm ceapă, care doar ea conţine 36 de componenţi din tabelul lui Mendeleev, plus tradiţionala ţuică sau pălinca plină de vitamine şi cu puţin alcool cu efect vasodilalator, obţinem un cocktail de minerale, vitamine, acizi, baze şi alcool care devin, împreună mai puternice decât orice medicament, bineinţeles, consumate cu ponderaţie.

Cantităţi mici de grăsime sunt de folos pentru inimă şi vasele de sânge, reglementează contracţiile musculare ale organelor interne, inclusiv ale muşchiului cardiac, şi sprijină tonusul vascular. Fumăorii au, de asemenea, un beneficiu dacă mănâncă puţină slănină, datorită faptului ca ea conţine seleniu. Acest microelement întăreşte sistemul imunitar şi previne oxidarea în organism. Astfel, pagubele produse de ţigări se reduc parţial. Slănina încetineşte şi întoxicarea alcoolică, prin acoperirea pereţilor stomacului cu grăsime şi crearea pansamentului gastric, care previne absorbtia rapidă de alcool din stomac. Alcoolul trece mai departe în intestin, unde, totuşi, va fi absorbit, dar treptat.

 

7 COMENTARII

  1. Da…așa este !!! Dar slănină făcută, preparată în casă. La fel și țuica și pălinca…că mai peste tot vezi falsuri sau contrafaceri…și alimentele de azi…mai toate conțin tot felul de trăznăi…

  2. Am fost invitată cândva, la mic dejun (după obicei MMsan)să iau un pahar de palinca înainte de-a mank(nu băusem pînă atunci,20/de ani aveam)femeie fiind,gazdoaia mi-o zs dă-l deodată k așa trebuie(mi-a luat respirația)100ml,dar nu mă durut capul nu mă amețit, am înțeles k nu-i ceva dăunător,n-am mai avut okzia și nu îs băutoare,deși vârsta kre o am acum am Imunitate 0 se prind toate bolile de mine, îi prea tîrziu, îmi plac toate ingredientele zise de voi…

  3. WaLL – comentariu inutil… In articol precizeaza destul de clar : „produse alimentare tradiţionale, fără E-uri, coloranţi şi conservanţi”… Deci ?!…

  4. Total eronat aceasta informatie.Grasimea de porc implica colesterol..impiedica sangele sa avanseze in vene..circulatia sangelui se ingreuneaza ce duc la probleme cardiace sau atac cerebral, iar alcoolul la fel.Cum puteti crede o asemenea minciuna asa pe fata? !!!….

  5. pinde de la organism la organism.dar eu folosesc de la varsta de 55 de ani meniu zilnic;dimineata ;50 gr paine,margarina ,smvicicu branza,ceai si un mar.la pranz;80 ml tuica,,servesc ciorba fel 1,si felu 2ceva sa mearga un pahar de vin rosu ,seara ceva foarte usor .acum am 81 ani si de 23 ani am diabet si cardiopatie ischemica zilnic fac plimbari ,pescuiesc ,joc sah.am emis sa spun ca ; dimineata servesc si 50 gr. de nuci.am 35 ani de munca gr, a 2 a si an aceasta perioada am facut si studiile dela clasa 4 -10 si liceul la seral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.