Membru al clanului Butan implicat în accidentul din Borșa! Surse afirmă că șoferul a părăsit locul accidentului!

accident borsaMembru al clanului Butan implicat în accidentul din Borșa! Surse afirmă că șoferul a părăsit locul accidentului!

 În după-amiaza zilei de duminică, 12 iulie 2015, un accident a fost raportat prin serviciul 112 la ieșirea spre Borșa Complex, reclamându-se faptul că o victimă ar fi încarcerată, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.

Interesant este faptul că, potrivit unor surse aflate în zonă, accidentul a fost într-o altă locație decât cea anunțată la poliție. Dar și mai interesant este că unii localnici susțin că cel care a provocat accidentul este membru al clanului Butan și a părăsit locul incidentului fără încuviințarea poliției.

Tot surse arată că cel care a fost vinovat de ciocnirea celor două mașini este un tânăr al Borșei, care se crede mai grozav decât ceilalți tineri din oraș. Informațiile primite arată că teribilismul și infatuarea șoferului are strânsă legătură cu educația primită acasă, făcând parte dintr-o familie cu un tată recidivist, care a adus o imagine proastă Borșei, de-a lungul anilor. Și tot sursele noastre susțin că, în loc să îl pună cu burta pe carte, tatăl își scapă tânăra odraslă din orice belele, așa cum posibil se va întâmpla și acum, dacă nu se vor sesiza toate organele abilitate.

Informații primite pe mai departe relevă faptul că familia Butanu face investiții de milioane de euro în turism, însă nu înțeleg că pentru ca afacerea să funcționeze, este necesar ca turiștii să și ajungă în orașul Borșa. Sursele noastre arată că ani de zile Borșa a fost ocolită de turiști, iar cei din clanul Butan au o oarecare legătură cu luptele cu mascați, există condamnări cu suspendare în familie, iar acum se pare că moștenirea părinților este, pe lângă afacerile existente și profitabile, și probleme cu oamenii legii.

La foarte scurt timp de la accident locul a fost eliberat de polițiști, iar traficul a fost reluat. În ceea ce privește victima, se pare că accidentat ar fi fost pasagerul aflat pe scaunul din dreapta din mașina condusă de tânărul teribilist. Așteptăm informații mai precise de la Poliția Borșa, respectiv Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

 

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

12 COMENTARII

  1. Trebuie sa ne unim toti si sa scriem presedintelui sa i-a masuri de rigoare.asa nu se mai poate.

  2. Vedeți-vă de treaba voastră și interesați-vă mai bine despre familia acestuia băiat si pe urmă scrieți

  3. pai nene unu ce merge regulamentar e amendat an fie care zi si cel ce merge pe sus ca sa crede ca are masina tare si el nu e capabil de ia nu ia amenda nici o data ………… asta datorita organelor de staat ca nu asi fac datoria ……….. le e frica de iei ca sunt dealu butanu …..Totus nu anteleg nu sunt tot oameni si ei … frica sa le fie de dumnezeu ca el e mare nu astia niste pisati

  4. cand se produc fapte usoara la borsa repede se da pe internet, ziare ce isprava sa rezolvat .iar cand sunt implicate personae „””special”””nu se aude si nu se stie de la politie mai nimic.verificati cei in masura daca nu este asa..

  5. ce aveto toata lumea ? fiecare e de a cui e…aveti impresia ca persoanele implicate in acident isi doresc asta? toata lumea aduce comentarii,insa nimeni nu sti ce e cu adevarat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.