Mercedes Benz furat din Cehia, depistat în P.T.F. Siret

mercedes benzPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de peste 26.000 lei, care figurează ca fiind furat din Cehia.

În data de 25.07.2015, în jurul orei 22.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, jud. Suceava, cetăţeanul ucrainean L. Ivan, în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, cu număr de înmatriculare specific Ucrainei.

La control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date,  ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Cehia,  alerta fiind introdusă de autorităţile din ţara respectivă, în anul 2007.

Şoferul a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat autoturismul anul trecut de la un cetăţean ucrainean, neştiind că maşina face obiectul unei infracţiuni.

Drept urmare, autoturismul fabricat în anul 1999, în valoare de peste 26.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuţi până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.