Merkel s-a săturat de refugiați și îi expediază în România

1

Cancelarul german, Angela Merkel nu mai vrea refugiati pe teritoriul Germaniei, relateaza Agerpres.

Aceasta ar fi cerut guvenului de la Zagreb sa tina pe loc cei 2.000 de refugiati,pentru o perioada nedeterminata insa cerinta d-nei Merkel, nu a fost luata in considerare.

Dupa ce Ungaria si-a inchis granita cu Serbia prin ridicarea unui gard de sarma ghimpata, aproximativ 21.000 de migranti au invadat Croatia cu speranta ca vor ajunge in Germania.

Dupa cele intamplate la Paris, Angela Merkel pare foarte ingrijorata si se teme ca refugiatii care vor sa ajunga in Germania sa nu provoace vreun atentat asemanator sau chiar mai rau fata de  cel din Franta.

Deasemenea dupa insultele primite din partea protestatarilor, in care a foat acuzata ca “provoaca razboi”, Angela Merkel nu mai vrea refugiati, obligand acum Romania sa ii gazduiasca.

1 COMENTARIU

  1. Nu suntem slugile si executantii Europei!!!
    Sa-i tina dna Merkel la ea in Germania! Preferam sa iesim din UE, decat sa fim slugi si aratati cu degetul tot timpul..!!! Decat sa stam cu mana intinsa, la miloaga Europei dupa bani, mai bine am face sa ne gospodarim pe plan intern, statul roman, guvernul sa aibe prioritati economice de dezvoltare, sa producem, sa devenim exportatori nu piata de desfacere ptr. profitorii Europei!!!. „Sa punem pe picioare”, AGRICULTURA, ZOOTEHNIA, TURISMUL, INDUSTRIA USOARA, MINERITUL ETC. Sa vina Europa sa se roage de noi.. Nu mai acceptati oameni buni umilinta Europei fata de Romania!!! Romania trebuie sa-si mentina personalitatea in fata lumii!!! Fiti dlor guvernanti demni pana la capat!!! TE IUBESC ROMANIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.