Mesaj pentru Mihai Sturzu: ”Mihai, pe noi, tinerii social-democraţi din Maramureş, nu ne reprezinţi!”

tsdCosmin Butuza: ”TSD Maramureş se dezice de afirmaţiile lui Mihai Sturzu”

Tinerii social democraţi din Maramureş se consideră deranjaţi de ieşirea necontrolată a liderului central al TSD, Mihai Sturzu. Reprezentanţii TSD din judeţ au precizat că toate declaraţiile pe care le-a făcut Sturzu în cadrul Congresului PSD nu reprezintă opinia tinerilor din ţară şi, cu siguranţă, nu este o opinie împărtăşită de tinerii din Maramureş. Cosmin Butuza, preşedintele TSD Maramureş s-a arătat foarte dezamăgit de reacţiile lui Mihai Sturzu şi a subliniat că acesta ar trebui să vorbească doar în nume personal, nu în numele tuturor tinerilor social-democraţi.

”Nu poate face afirmaţii în numele nostru, nu înainte de a se consulta măcar cu liderii organizaţiilor judeţene ale TSD din ţară. Sâmbătă, 17 octombrie 2015, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al TSD am stabilit doar data alegerilor în cadrul organizaţiei de tineret şi l-am mandatat pe Mihai Sturzu pentru a participa la Congresul Naţional al PSD. Acesta trebuia doar să anunţe seniorii despre ziua stabilită de noi pentru alegerile naţionale la tineret, însă de aici până la a cere anularea alegerilor interne în PSD este o acţiune pe care nimeni nu a prevăzut-o. Mai mult, vreau să îi aduc aminte lui Mihai Sturzu despre faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea a fost ales lider al partidului la nivel central prin votul a 97% dintre membrii PSD, în timp ce preşedintele TSD a fost impus în urmă cu doi ani, fără contracandidat”, a declarat, extrem de dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, liderul TSD Maramureş, Cosmin Butuza.

Cosmin Butuza, preşedinte TSD Maramureş: ”Mihai, pe noi, tinerii social democraţi din Maramureş, nu ne reprezinţi!”

Tinerii social-democraţi maramureşeni susţin, prin vocea liderului lor, Cosmin Butuza, că timp de doi ani, cât a fost preşedinte al TSD la nivel naţional, Mihai Sturzu nu a facut nimic altceva decât să îşi urmărească interesul personal şi să dezbine, prin impunerea apropiaţilor săi în funcţii de conducere.

”Acum vine şi ne dă lecţii de morală şi de unitate. Dacă vroia să fie “micul Che Guevara”, trebuia să o facă când a fost impus preşedinte TSD, respectiv în urmă cu doi ani.

Atunci trebuia să demonstreze că are capacitatea de a schimba ceva în politica naţională. Cred că, cel mai bine ar fi ca toţi să îşi vadă de ceea ce ştiu să facă, iar în cazul de faţă, unii ştiu să cânte, iar alţii ştiu să facă politică. Mihai Sturzu şi-a bătut joc şi a distrus tot ce a construit pentru tineretul social democrat preşedintele Victor Ponta, iar apoi preşedintele Nicolae Bănicioiu.

Personal, sunt membru PSD de 13 ani şi niciodată nu m-am considerat a fi comunist, aşa cum a afirmat Mihai Sturzu despre noi toţi. Tocmai de aceea, doresc să îi sugerez ca, atunci când va mai face declaraţii politice să le facă în nume personal şi nu în numele tuturor tinerilor social-democraţi.

Prestaţiile din ultimele zile şi sentimentul de încredere exagerată în calităţile proprii, nu aduce onoare tinerilor sociali democraţi. Un astfel de comportament nu face decât să dezbine tinerii sociali democraţi

Iar la final, am un mesaj pentru Mihai Sturzu: Mihai, pe noi, tinerii social-democraţi din Maramureş, nu ne reprezinţi!”, a încheiat Cosmin Butuza, liderul TSD Maramureş.

 

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.