Mesaj sfâșietor postat de mama Paulei Dindiligan, tânără ucisă brutal, în urmă cu cinci luni

Anca si PaulaCu cinci luni în urmă, în a doua zi de Crăciun, tragedia cea mai înfiorătoare a lovit casa familiei Cristi și Anca Dindiligan. Paula, singurul lor copil, o tânără cuminte, care abia împlinise 15 ani, a fost ucisă cu brutalitate de omul pe care l-a iubit mai mult ca orice pe lume, Eduard Vaida. Odată cu trecerea timpului, durerea celor rămași în urmă pare să fie tot mai mare și imposibil de consolat.

Atât Cristi, cât și Anca Dindiligan postează poze cu fiica lor iubită, aflată acum în tărâmul îngerilor, iar suferința este devastatoare. La exact cinci luni de la cumplita tragedie, Anca Dindiligan a scris următorul mesaj pe site-ul de socializare Facebook: ”Paula, iubirea lui mami azi, 26 mai 2015, se împlinesc 5 luni de când ai plecat de lângă mine.

Îngerul meu…îmi lipsești atât de mult, nu pot și nu știu să trăiesc fără tine… aș face orice să fii lângă mine. Sufletul meu este negru de durere și cu fiecare zi care trece îmi este tot mai greu. Dacă s-ar întâmpla o minune să vii înapoi aș fi cea mai fericită de pe acest pământ. Nimic și nimeni nu se poate compara cu tine… Aștept cu nerăbdare ziua în care ne vom întalni și mai știu că acolo vom fi împreună pentru totdeauna… vom fi fericite și ne vom iubi în continuare…. dar până atunci eu trebuie să ma forțez să trăiesc fără tine…. este foarte greu și numai Bunul Dumnezeu știe suferința mea.

Așa că, draga mea Păulici, te rog să ai grijă de noi de acolo din ceruri. Mami te iubește mult de tot! Ești, ai fost și vei fi viața și sufletul meu. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! TE IUBESCCCCCC!!!!”, scria Anca, în urmă cu câteva ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.