Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Vezi cele mai frumoase urări de Sf. Andrei

În fiecare an, de 30 noiembrie, românii îl prăznuiesc pe Sfântul Andrei. Cu acest prilej, aproximativ 700.000 de români își serbează ziua numelui.

Mesaje de Sfantul Andrei 2023. Dacă Andrei și Andreea sunt evidente ca provenind de la numele sfantului apostol Andrei, nu la fel se poate spune și despre alte nume despre care, cu siguranță, nu știai că se sărbătoresc tot azi.

Iată de nume se sărbătoresc de Sfântul Andrei
Cei mai mulți dintre români se numesc Andrei și Andreea, însă pe lista celor cărăra trebuie să le urăm La mulți ani în această zi se mai înscriu: Andra, Andruța, Andrușa, precum și Andraș sau Endre.

Alte nume care se sărbătoresc de Sfântul Andrei sunt: Andrada, Andruș, Andreas, Andriaș, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Endra, Endre, Deia sau Deea.

Semnificația numelui Andrei
Numele Andrei este de origine greacă și rusă, ceea ce înseamnă că are mai mult de o rădăcina. El este folosit în mai multe țări și în diferite limbi ale lumii. Numele Andrei este cunoscut în special în țările vorbitoare de limba engleză și rusă, printre altele. Semnificația numelui Andrei vine din greacă, de la „andros” care înseamnă curaj, eroism, bărbăție, suflet puternic. Pentru vechii greci, „andros” era esența masculinității, a puterii și totodată a înțelepciunii.

Tradiții și superstiții de Sfântul Andrei. Ce trebuie să facă fetele necăsătorite pentru a-și găsi ursitul

Mesaje de Sfantul Andrei 2023. In fiecare an, pe 30 noiembrie, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Apostol Andrei. Peste jumatate de milioane de romani isi aniverseaza ziua numelui. Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat, citeste in continuare. Sigur vei gasi ceva potrivit!

Mesaje de Sfantul Andrei 2023. La multi ani de Sfantul Andrei
Andreea iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Andrei, al carei numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata. La multi ani, Andreea/Andrei!

La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire şi tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine şi insorite! La multi ani Andreea/Andrei!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfantul Andrei!

Iti urez La multi ani pentru ca porti acest nume şi fie ca Sfantul ANDREI pe care il cinstesti cu numele, sa-şi coboare ochii asupra ta şi sa iti daruiasca fericirea dorita şi liniştea interioara.

Tradiții, obiceiuri și superstiții de Sfântul Andrei! Când și de ce își pun fetele busuioc sub pernă
Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti dorești. La multi ani!

La multi ani, fericire, impacare sufleteasca, flori, iubire, sanatatea te paleasca, prietenii sa nu te uite și sa ai bucurii multe!

Intocmai ca Sfantul Andrei, al carui nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani de Sfantul Andrei!

La multi ani cu veselie / Sanatate pe vecie / Casa plina de bucate / Dragoste pe saturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La multi ani și sus paharul! La multi ani, Andreea/Andrei!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.