Mesajul disperat al unei actriţe celebre: “Nu mai mâncaţi miel!”

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România lansează un apel disperat, în încercarea de a-şi convinge semenii să nu mai ucidă fiinţe nevinovate.

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, emisiune prezentată de Andra Trandaş, difuzată astăzi, începând cu ora 13.00 pe Antena Stars, Carmen Tănase şi-a amintit un episod cumplit: „Am fost cu soţul meu în piaţă şi am nimerit într-un loc unde se vindeau miei şi iezi şi se tăiau pe loc. Când am nimerit în chestia aia, am avut efectiv şoc, am căzut pe jos. Era o femeie care ţinea doi iezi cu picioarele în jos, cum se ţin găinile, erau mici. Bărbatul meu m-a luat de acolo repede, că şi-a dat seama în ce m-a băgat, iar eu rămăsesem cu privirea aţintita spre femeia aia. Am intrat în maşină, aveam un plâns isteric”.

Artista a povestit că, impresionată de ceea ce văzuse, s-a întors în târg şi a reuşit salvat un suflet. L-a dus la socrul ei acasă şi îl scotea la plimbare, prin pădure, c ape un animal de companie. „De la ţâţa mamei lui, a crescut cu mine. Era foarte destept. Ştia cuvinte. Nu se desprindea de la piciorul meu. Ieşeam cu el la pădure să mănânce frunzuliţe proaspete. Bărbatul meu o lua înainte, să nu se facă de râs că am ieşit cu iedul la plimbare”, a povestit artista, care le-a transmis tuturor românilor un mesaj: “Nu mai mâncaţi miel!”

Sursa: spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.