Mesajul lui Cătălin Cherecheș, în prima zi a noului an şcolar!

CatalinDragi elevi, părinți, bunici și dascăli

Începe astăzi un nou an școlar. Este un moment aparte în care trăim cu toții bucuria și emoția revederii. La nivelul administrației publice locale, ne-am străduit în ultimii patru ani să investim în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ, așa se face că astăzi, majoritatea copiilor din Baia Mare au oportunitatea de a începe cursurile în creșe, grădinițe, școli și licee unde există condițiile cele mai potrivite pentru studiu. Proiectele noastre în zona de învățământ continuă până în momentul în care fiecare unitate de învățământ din Baia Mare va fi la standardul dorit de către noi toți.

Pentru că educația stă la baza unei societăți sănătoase, iar în Baia Mare învățământul este un domeniu prioritar. Micuților care pășesc astăzi pentru prima dată într-o sală de clasă le doresc să fie încrezători, să învețe și să se dezvolte pentru a avea parte de un viitor luminos.

Tuturor elevilor le urez să aibă parte de un an plin de realizări, iar dascălilor le mulțumesc pentru eforturile și sacrificiile pe care le fac, în pofida remunerației insuficiente. Împreună putem să generăm un climat favorabil copiilor noștri, să educăm generații care vor schimba în bine destinul României. Să aveți cu toții un an școlar bun, cu împliniri pe măsura efortului pe care îl depuneți!

Cu prețuire,

Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare

sursa: https://www.facebook.com/catalin.chereches

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.