Mesajul primarului Cătălin Cherecheș de Sfintele Sărbători : „Pe calea iubirii urcăm spre Dumnezeu!”

„Trecerea de la pământ la cer, de la moarte la viață, de la lumină uneori intermitentă la cea veşnic arzătoare. Speranța pentru mai bine, pentru mântuire. Este harul pe care Dumnezeu, prin jertfa lui Iisus Hristos, l-a oferit credincioşilor. Dumnezeu este atotputernic şi bun. Ne pune la încercare adesea, întărindu-ne credința prin provocările şi piedicile care ne sunt presărate pe drumul vieții. Iisus Hristos a purtat cu demnitate crucea şi coroana de spini a îndurat-o în tăcere. A înviat din morți pentru a ne aduce nouă, tuturor, speranța mântuirii. Cei care am învățat să ne încredem în puterea, iubirea şi lumina Sa, indiferent cât de greu ne-ar fi uneori, trebuie să luăm exemplul Său.

Dumnezeu este lumină. Dumnezeu este pace. Dumnezeu este iubire. Dumnezeu este vindecare. Când mergem în Casa Domnului să primim lumină, când ne punem alături de cei dragi la masa festivă, să nu uităm să îi mulțumim. Să fim recunoscători pentru ceea ce ne oferă. Pentru oamenii din jurul nostru, pentru şansa unui nou început în fiecare dimineață. Să ne rugăm pentru cei pe care i-a chemat la dreapta sa. Pentru cei pe care îi avem alături şi pe care suntem datori să îi iubim, să îi prețuim. Pentru pâinea cea de toate zilele, pentru frumusețea acestei lumi. Pentru bunătatea din oameni, pentru salvarea sufletelor celor care încă nu au găsit calea spre El. Dumnezeu nu ne lasă la greu. Este omniprezent în toate şi-n toți, de la mic la mare.

Sfintele sărbători pascale să ne aducă tuturor încrederea şi speranța în mântuire şi să trezească în sufletele noastre cele mai frumoase şi bune sentimente. Paşte binecuvântat şi liniştit, cu bucurie, alături de cei dragi. Să fim lumină unii altora şi acum şi după sărbători.

Hristos a Înviat! ”

Cu recunoştintă şi prețuire, Cătălin Cherecheş , Primarul Municipiului Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.