Mesajul primarului Cătălin Cherecheş pentru elevii băimăreni: “Viitorul țării sunteți voi”

În prima zi a noului an şcolar, Cătălin Cherecheş, edilul municipiului Baia Mare s-a aflat în mijlocul elevilor de la mai multe unităţi şcolare din oraş. Acesta a avut şi un mesaj pentru elevi dar şi pentru dascăli.

“Astăzi este un moment important pentru copii, părinți, bunici și profesori, când împreună retrăiesc bucuria revederii. Începutul unui nou an școlar aduce și speranța unui an mai bun. Cel mai important lucru pe care putem și trebuie să-l facem pentru o comunitate sănătoasă este educația. Și tocmai de aceea, în ultimii ani administrația locală a investit masiv în modernizarea școlilor, grădinițelor și liceelor, proiecte care trebuie continuate pentru a oferi fiecărui elev un mediu corespunzător pentru dezvoltare.

Fiecare început de an școlar reprezintă un moment de bucurie și emoție atât pentru elevi, cât și pentru părinții acestora și dascălii care îi îndrumă necontenit pașii spre dezvoltarea educațională.
Le doresc elevilor să aibă parte de cât mai multe satisfacții pe parcursul acestui an școlar. Viitorul țării sunteți voi, iar noi, administrația locală avem datoria să vă oferim condițiile de care aveți nevoie pentru a învăţa şi pentru a vă dezvolta sănătos.

Dascălilor din municipiul Baia Mare, cei care se dedică pentru fiecare elev și alături de care pășesc spre performanțele școlare, le doresc multă putere de muncă și realizări profesionale”,  a spus Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.