Meteo: Temperaturi scăzute în Maramureș

Vremea a fost in general frumoasa dar rece pentru aceasta perioada. Cerul a fost variabil, mai mult senin noaptea. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari temporare ziua de pana la 40 km/h la Ocna Sugatag iar in zona montana inalta in tot intervalul de pana la 94 km/h la statia meteo Iezer, spulberand zapada. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 9 grade la Ocna Sugatag si 12 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei. La inceputul intervalului, local s-a semnalat bruma iar in zonele joase, izolat s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -7 grade, Cavnic si Targu Lapus -2 grade. Stratul de zapada masura pana la 90 cm la statia meteo Iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona inalta de munte, respectiv curat si uscat in rest. Cerul este acoperit, vantul sufla slab, la moderat, vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie care treptat incepand din cursul serii se vor transforma in lapovita si ninsoare. La munte va ninge si se va depune strat nou de zapada. Pe arii restranse, la munte, cantitatile de apa pot depasi 10-15 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari temporare cu viteze de pana la 40-50 km/h, iar pe crestele montane cu viteze de peste 60-70 km/h viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 10 grade, iar cele minime intre -3 si -1 grad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.