Microbuz furat din Italia descoperit la Petea

 

politistidefrontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au indisponibilizat un microbuz marca Volkswagen Transporter, declarat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia.

Ieri, 9 mai a.c., în jurul orei 1.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, Alexandr N., cetăţean R. Moldova, în vârstă de 49 de ani, conducând un microbuz marca  Volkswagen Transporter, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, lucrătorii noștri au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Italia în 8.06.2015.

Cu privire la cele constatate, şoferul a declarat că nu are cunoștință despre faptul că mijlocul de transport ar fi furat.

Microbuzul în valoare de aproximativ 13.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.