Microbuz în valoare de 20.000 euro, căutat de autorităţile din Norvegia, depistat de poliţiştii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un microbuz marca Mercedes-Benz, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Norvegia.

În data de 14 aprilie  a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, în jurul orei 09.40, un echipaj al poliției de frontieră a identificat, pe raza municipiului Rădăuți, jud. Suceava, un microbuz ce aparţinea unui cetăţean român.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că autovehiculul, fabricat în anul 2015, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile norvegiene din luna martie a acestui an.

La verificări, proprietarul microbuzului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se afla în atenţia autorităţilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuireiar autovehiculul în valoare de aproximativ 100.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.