Micul dejun care previne cancerul, reglează nivelul colesterolului şi tensiunea arterială, topeşte kilogramele în plus!

Acest mic dejun sănătos şi delicios, cu fulgi de ovăz, durează doar 15 minute să îl prepari!
Iata 4 motive pentru care mesele pe baza de fulgi de ovaz trebuie integrate in rutina alimentara zilnica:

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

1. Lupta impotriva cancerului: ingredientele din cereale diminueaza riscul cancerului la colon, conform numeroaselor studii. Fulgii de ovaz pot fi extrem de utili in prevenirea cancerului de san, ovarian sau de prostata.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

2. Regleaza nivelul colesterolului: datorita fibrelor sanatoase pe care ovazul le contine, nivelul colesterolului se va regla.

3. Regleaza tensiunea arteriala: in afara tuturor ingredientelor care regleaza tensiunea, fulgii de ovaz reprezinta cea mai buna solutie, avand in vedere ca sunt bogati in fibre vegetale.

4. Senzatia de satietate: fulgii de ovaz sunt bogati in fibre, care iti vor oferi senzatia de satietate a unui mic dejun, pana la momentul urmatoarei mese. Mai mult, ei stimuleaza digestia, asadar sunt ideali pentru persoanele care vor sa piarda in greutate.

Reteta de fulgi de ovaz cu banana si scortisoara

Ingrediente:
– 1 cana de fulgi de ovaz,
– 1 banana feliata,
– 1 lingura de miere,
– 1/2 de cana de lapte,
– 1 lingurita de scortisoara,
– cateva nuci maruntite.

Mod de preparare:
Pune fulgii de ovaz in lapte si lasa-i asa timp de 10-20 de minute. Adauga mierea si amesteca bine.

Pune apoi bananele si nucile, si continua sa amesteci. Ulterior adauga si scortisoara.

Inlocuieste micul dejun cu acest amestec de cel putin 3 ori pe saptamana si te vei bucura de o silueta de invidiat, dar si de preventia cancerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.