Mihaela Câmpan, co-preşedinte OFL Maramureş: “Am purtat cu mândrie Tricolorul”

Mihaela Câmpan, co-preşedinte OFL Maramureş: “Am purtat cu mândrie Tricolorul”

Doamnele Liberale din Marmureş au întâmpinat cu bucurie Caravana “Tricolorul” care a ajuns joi, 8 noiembrie în Baia Mare. Alături de tinerii din PNL, membrele Organizaţiei de Femei a Partidului National Liberal Maramureş au purtat un tricolor lung de 30 de metri şi lat de 10 metri pe traseul Piaţa Cetăţii-Podul Viilor-Câmpul Tineretului. Pe tot parcursul acestui drum simbolic a fost intonat imnul de stat al României.

“Am purtat cu mândrie Tricolorul într-un gest simbolic. A fost un proiect al Tineretului Naţional Liberal Maramureş, dar au fost alături de ei şi deputatul PNL de Maramureş dr. Viorica Cherecheş, reprezentantele OFL Maramureş, dar şi seniorii din OPV3 Maramureş. Ne-am unit cu toţii într-un gest emblematic pentru toată România. Este o acţiune simbolică desfăşurată la nivel national care îşi propune să celebreze 100 de ani de la Marea Unire. Acest Tricolor va călători mai departe pentru a uni liberalii din toată ţara”, a spus Mihaela Câmpan, co-preşedinte OFL Maramureş.

Caravana «Tricolorul» a început în luna septembrie în Judeţul Mehedinţi şi se va încheia în oraşul Marii Uniri. Organizaţiile TNL poartă drapelul national prin toate judeţele ţării până la 25 noiembrie când va fi arborat la Alba Iulia.

“Semnalul de unitate trebuie să vină de la noi, de la fiecare în parte, exact cum s-a întâmplat acum 100 de ani când românii au simţit că trebuie să se unească, să formeze România cea Mare. Sărbătorim Centenarul şi trebuie să cinstim aşa cum se cuvine eforturile depuse de marii lideri liberali care au participat activ la îndeplinirea visului unei naţiuni: Marea Unire, evenimentul care a marcat Istoria României”, a mai spus Mihaela Câmpan, co-preşedintele OFL Maramureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.