Mihai Constantinescu va fi deconectat de la aparate? Vezi ce hotarare a luat sotia artistului

Mihai Constantinescu va fi deconectat de la aparate? Vezi ce hotarare a luat sotia artistului

Mihai Constantinescu se afla in continuare in coma la spitalul Floreasca din Capitala. Artistul a suferit un atac de cord si a fost gasit inconstient in casa de sotia lui. Mihai Constantinescu este in prezent in coma si este tinut in viata de aparate.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Super ofertaULTRA LAST MINUTE TUNISIA!!!

Se pare ca cele 10 minute in care inima nu i-a functionat i-au afectat extrem de grav creierul.Potrivit specialistilor, indragitul artist are sanse de doar 3% sa isi revina, iar in cazul in care ar iesi din coma, ar avea doar 1% sanse sa duca o viata normala in continuare.

Mihaela Constantinescu, fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, sustine ca inima artistului ar fi inceput sa isi recapete din functii.

„Ma simt foarte rau, ma simt ingrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sanatate a lui Mihai este acum stabila. Inima si-a reluat toate functiile. Ma intalnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona si cativa prieteni suntem familia lui. Acum toti suntem concentrati pe rugaciune”, a declarat aceasta.

Pe de alta parte, medicii i-ar fi recomandat Simonei Secrier, actuala sotie a lui Mihai Constantinescu, sa semneze deconectarea sotului ei de la aparate, pentru ca sansele lui de revenire ar fi aproape inexistente. Simona ar fi refuzat vehement acest lucru, sustinand ca nu va face asa ceva niciodata!

Ba mai mult, sotia cantaretului continua sa spere la o minune si s-a rugat pentru asta inclusiv la moastele Sfantului Nectarie, depuse la manastirea Radu Voda, din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.