Mihai Costin, directorul general al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Cluj a încetat din viață cu o zi înainte de a împlini 63 de ani

New ImageMihai Costin, directorul general al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Cluj a încetat din viață cu o zi înainte de a împlini 63 de ani

Moartea lovește când nu te aștepți și, din păcate, nu este deloc selectivă. Mihai Costin, directorul general al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Cluj-Napoca a încetat din viață, urmând să fie înmormântat miercuri, potrivit familiei. Mihai Costin, directorul Finanțelor Publice Cluj, s-a stins din viață sâmbătă dimineața la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca. Costin era internat în spital de câteva luni, acesta suferea de cancer în stare avansată. Directorul Finanțelor Publice Cluj a intrat în concediu medical în urmă cu câteva luni, atunci când boala sa nu a mai putut fi controlată. Sâmbătă dimineață, înainte de ziua în care ar fi împlinit 63 de ani de viață, inima a încetat să-i mai bată, potrivit www.ziarulclujean.ro.
Mihai Costin a fost numit director al Finanțelor Publice Cluj în 2004 și a rămas în această funcție indiferent de culoarea politică care era la guvernare. El a fost considerat un profesionist și unul dintre cei mai influenți oameni ai Clujului.
La un bilanț făcut de www.ziardecluj.ro, în anul 2014, Mihai Costin nu figura în lista oamenilor săraci. Potrivit declarației sale de avere de la acea dată, și-a cumpărat în 2013 un teren de 2.000 de metri pătrați în Baciu. Acesta mai deținea, împreună cu familia, șapte terenuri dobândite din anul 2000 încoace. Avea pe numele său două case construite, una de 380 de metri pătrați ridicată în 2005 și una de 82 de metri pătrați construită în Beliș. De asemenea, soția lui are cotă parte dintr-o casă în Turda. În august 2014 avea o datorie de 44.000 de dolari la bancă, scadentă în 2023. Salariul său anual a fost de peste 78.000 de lei de la Finanțe, adica peste 6.500 de lei pe lună în august 2014. Costin a mai câștigat aproape 7.000 de lei pentru funcția de membru în Consiliul de Administrație a SC Drumuri și Poduri Județene. Soția acestuia câștigă anual 50.000 de lei ca director de îngrijiri al Spitalului Clinic Județean, la care se adaugă peste 20.000 de lei din cursuri ținute la diferite instituții.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.