Minaur a efectuat primul antrenament din 2016 cu câteva absențe! VEZI de ce…

12508940_1129556710402872_7251765284535513954_nMinaur a efectuat primul antrenament din 2016 cu câteva absențe, dat fiind că trei jucători sunt la naționalele țărilor lor, doi sunt în programe de recuperare, iar alți doi handbaliști urmează să se prezinte sub comanda antrenorului Petru Pop în decursul acestei săptămâni. O primă săptămână dedicată reacomodării la efort.

Conducerea clubului anunță că poartă discuții cu portarul Peter Tatai pentru ca acesta să revină la echipa băimăreană.

Azi a avut loc reunirea echipei Minaur. Pop, Simulescu, Vilovski, Bușecan, Mihai, Sabou, Marta și Cristescu sunt jucătorii care s-au prezentat la primul antrenament din 2016. Trei componenți ai echipei băimărene sunt angrenați în acțiuni ale naționalelor țărilor lor (Bera și Sadoveac la reprezentativa României, Karacic la cea a Bosniei-Herzegovina). Alți doi handbaliști sunt prinși în programe de recuperare. Este vorba despre Popescu și Pribanic. Ivancsik și Ostroushko se vor alătura echipei în cursul acestei săptămâni.

Rămânând la capitolul lot, să spunem că se poartă discuții cu privire la revenirea portarului Peter Tatai la echipă.

În această săptămână sunt planificate antrenamente pe plan local, pentru reacomodarea la efort, urmând ca în cel mai scurt timp să fie stabilit și programul meciurilor de pregătire pe care Minaur le va disputa până la reluarea campionatului.

Liga Națională are prima rundă din 2016 planficată pentru 4 februarie, atunci când va avea loc etapa 18, a cincea din retur. Cu acest prilej, băimărenii vor evolua în deplasare la Politehnica Timișoara. După primele 17 partide, echipa antrenată de Petru Pop se află pe locul 9, cu 26 de puncte, la egalitate de puncte cu Poli Timișoara (locul 7) și gruparea din Călărași (locul 8).

sursa:minaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.