Meci amical Minaur – Potaissa Turda 31-33!

minaur-baia-mare-handbaProgramat inițial pentru ora 12:00, meciul amical dintre HCM Minaur și Potaissa Turda a început cu o jumătate de oră mai târziu, la ora 12:30 și s-a încheiat cu o victorie la limită pentru formația din Turda, scor 31-33, după ce la pauză scorul a fost egal, 17-17.

Potaissa Turda a început mai bine jocul, iar după primele cinci minute de joc a condus cu 5-2. A urmat o revenire în joc a Minaurului, iar cele două echipe au mers cap la cap până în minutul 25, când Minaur s-a distanțat prima dată la două goluri, scor 16-14. Potaissa a reușit să revină în joc, iar la pauză scorul a fost egal, 17-17.

A doua repriză s-a desfășurat în același mod ca și prima, cu cele două echipe mergând de la egal la egal, până în minutul 50, când oaspeții din Turda s-au distanțat la două goluri (scor 25-27), iar mai apoi la trei (27-30, minutul 55). Din nou, Minaur a găsit resursele necesare și s-a apropiat la doar un gol în minutul 59, scor 31-32, iar echipa noastră avea ultimul atac, însă oaspeții din Turda au recuperat mingea și au marcat ultimul gol pe contraatac, și meciul s-a terminat cu victoria Potaissei, scor 33-31.

Următorul meci oficial pentru echipa noastră va fi miercuri, 23 aprilie, când vom disputa turul din prima fază a Playout-ului, în deplasare la CSU Suceava.  Al doilea meci se va disputa în Baia Mare pe data de 26 aprilie. Prima fază a Playout-ului se va disputa în sistemul “cel mai bun din trei jocuri”. Dacă la sfârșitul primelor două meciuri ambele echipe au același număr de puncte, se va juca al treilea meci, la Baia Mare, pe 27 aprilie. În cazul în care după al treilea meci cele două echipe vor fi la egalitate, se vor executa aruncări de la 7 metri.

În turul sezonului regulat, HCM Minaur și CSU Suceava au terminat la egalitate, scor 21-21, după un meci dominat de la un capăt la altul de către echipa noastră. În retur, săptămâna trecută, la Baia Mare, HCM Minaur s-a impus cu scorul de 30-23 în fața echipei din Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.