Minaur victorie!!!!!!!!!

minaurChampions League în Baia Mare, de data aceasta la handbal masculin. Primul meci al echipei Minaur, acasă în fața unui adversar redutabil cu gânduri mari către fazele superioare ale competiției. Echipa locală are de partea sa publicul și dorința jucătorilor de a obține un rezultat favorabil. Ar fi prima victorie din istoria clubului băimărean în grupele acestei prestigioase competitii. Suporterii băimăreni și nu numai,-întâlnim și spectatori din județele limitrofe, sau chiar din zone mai îndepărtate- sunt obișnuiți cu partidele de Champions League ale echipei feminine care de-o perioadă de timp, participă regulat în această competiție. Este o premieră pentru orașul Baia Mare, cu două echipe în Champions League. Dar în același timp, este un început de drum să sperăm cât mai lung pentru Minaur în această competiție.

Deși este la al doilea meci, primul susținut în deplasare, Minaur poate obține un rezultat mare în confruntarea echipei adverse. Dacă la feminin, nici un meci nu începe fără intonarea imnului național la Baia Mare în Champions League, același aspect, mergând pe-o speculație se va întâmpla și la masculin. De-a lungul timpului la intonarea imnului național, în tribune am văzut  oameni care plângeau, tineri, maturi sau seniori. E o motivație în plus să crezi în reușita echipei, mai ales când o sală întreagă cântă alături de echipă, imnul național. Mai nou, am văzut că se intonează imnul național și la sfârșitul partidei. Ar fii de dorit ca în ultimul minut de joc, să existe o distanță considerabilă față de echipa adversă, iar publicul spectator să înceapă a fredona imnul național.

În altă ordine de idei, Minaur are avantajul terenului propriu, al suporterilor care vor umplea sala și vor fii alături de echipă. Minaur nu are un început de campionat așa cum și-a dorit, dar, meciurile acestea tari pot fi un imbold să lupte pentru victorie meci de meci.

Să susținem echipa aceasta la acest important joc, iar la final să ne  bucurăm atât noi cei din Maramureș cât și întreaga țară pentru spectacolul oferit de cele două echipe și să sperăm că  echipa noastră va fii cea mai bună. Haide Minaur!!!

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.