Minerul gasit viu dupa 17 ani in care a trait sub pamant face declaratii socante

Povestea minerului gasit dupa 17 ani in mina care a fost inchisa si abandonata din cauza unui cutremur devastator este de-a dreptul incredibila.

O ofertă de nerefuzat. Paşte exotic in Sri Lanka – Plecare: 25 aprilie – 7 nopti / 9 zile

Dupa zeci de ani autoritatile locale din Xinjiang au decis sa redeschida o sectiune a fostei mine, unde a avut loc marea tragedie si au trimis un grup de mineri sa investigheze zona. Sapand in sectiunea respectiva de mina, acestia au fost de-a dreptul surprinsi sa vada ca un barbat in varsta de 59 de ani este in viata si a reusit sa faca fata cutremului care i-a ucis pe ceilalti 78 de colegi alaturi de care a ramas ingropat de viu in mina in care lucra.

In tot acest timp supravietuitorul si-a ingropat pe rand colegii de munca si a mancat sobolani pentru a ramane in viata. Norocul a facut ca acesta sa aibe aer curat datorita unor conducte subterane care inca mai functionau chiar si dupa 17 ani de la tragedie. Supravietuitorul spune ca a facut tot posibilul ca in anii petrecuti sub pamant sa nu isi piarda mintile si sa innebuneasca. Acesta a incercat sa isi ocupe timpul cu diferite activitati si in acest fel a reusit sa se sustraga de la gandurile negre ce i-ar fi putut fi fatale.

Sursa: bree.ro

Loading...

51 COMENTARII

 1. Asta-i buna, cum sa nu fie adevarat? E ruda de departe cu soldatul ala rus care a ramas fara cap pe la Stalingrad si a ajuns pana la Berlin.

 2. Imposibil,eu am lucrat in subteran si singura medoda de aeraj este prin depresiune,arerul comprimat care deserveste utilajelor pneumatice il produce comresoarele,17 ani au functionat compresoarele?

 3. Nu cred imposibil Cea făcut A mâncat colegii cu șobolani nu reușea atâtea ani Nu cred este minciuna

 4. Cum a reusit sa strabata prin intunericul acela din fundul pamantului?
  Sa faca anumite activitati prin intuneric si apoi sa mai prinda si sobolanii…
  Trebuiesc anumite explicatii mai plauzibile..

 5. pai si vitaminele din legume si fructe efectul benefic al luminii soarelui, sobolanii furnizau proteine si lipide, vitaminele liposolubile dar in rest nimica, iar sobolanii traiesc doar inzonele cu activitate umana de pe urma careia consuma resturile aruncate, cand mina respectiva a fost parasita si sobolanii pleaca, nu stau acolo ca nu au ce manca.

 6. Si unde este apa? =))) … ce-a baut a meu 17 ani, cand cercetarile zic ca omul nu poate trai fara apa mai mult de 2 zile =))))

 7. Cred ca a citit…etichetele de la salopete si instructiunile de la utilizarea sobolanilor in galeriile de mina…penibila stirea…si apa de la genunchi

 8. Anonim…..dastept te-o fatat miicata…..ptiu ptiu sa nu fii de ochi!!!! :)))

 9. Intrebari : de unde aer la adancime fara pompe ? …de unde apa ?… de unde lumina ?…cum manca sobolanii… cruzi ? …
  Sobolanii sunt purtatori de infectii si paraziti care te imbolnavesc grav.
  Realitatea este alta : el nu rezista nici macar o luna viu. Daca nu murea rapid, asfixiat sau de sete, il mancau sobolanii pe el…
  In concluzie : nu este posibil asa ceva !

 10. Asta e o cârtița nu v-ați sat seama :)) problema este ca e cam bătrâna sa poată sa calculeze.

 11. E imposibil din cauza gazelor nocive sa supravietuiasca atat 2 in 17 ani ar trebui sa fie orb! 3 mancarea degradata si cruda nu ar fi permis mai mult de cateva luni supravietuirea!

 12. Daca poza e adevarata, atunci unde-i barba sau parul care in 17ani trebuia sa fie foarte lung citiva metri e o vrajala

 13. Orice e posibil pe lumea asta.La Dumnezeu toate sunt cu putinţă.Mare e puterea Lui.
  O spun din proprie experienţă,că şi cu mn a vb Dumnezeu în ziua de paşte la biserică, mi sa arătat aşa cum este desenat pe un nor,m a pedepsit în faţa la multă lume aşa cum e în ziua de paşte ,Lam rugat să mă ajute ,să mă ierte din inimă mi a întors capul la clopotniţă exact cînd bătea clopotu şi deasupra clopotului era un porumbel,adică Duhul Sfînt coborîse pe pămînt şi tot în acele perioade am visat o şi pe Fecioara Maria cînd mă acoperea cu acoperămîntul Ei.
  Am mai visat şi altă dată biserici,icoane mi s a arătat Mîntuitoru cînd dormeam şi eram mai mică ,m a trezit m a strigat pe nume şi mi a zis să mă scol să mă îmbrac şi să merg la biserică ,am fc în tocmai şi era slujbă mare,ba chiar în somn mi am făcut Sfînta Cruce şi am zis Doamne ajută mă şi m am trezit
  Vă pot spune în încheiere că noi oamenii nu ne punem cu puterea Dumnezeiască,că mare e şi o spun din propria experienţă ca să ştiţi şi voi cei care nu credeţi în aşa ceva.Eu una cred cu tărie că MARE E PUTEREA DOMNULUI

 14. Vedeti voi? Asta e „presa” din Romania si, credeti sau nu, exista public/cititori si pentru ea. Si nu putini.
  Articolul asta e cu dedicatie pentru telespectatorii Antena 3 si Romania TV! Pentru ei, minerul din poveste exista, traieste si e sanatos tun. Dupa 17 ani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.