Mini-colegiul Borșa – Moisei are trei reprezentanți în viitorul Consiliu Județean Maramureș din partea PSD

psdGabriel Zetea: ”Mini-colegiul Borșa – Moisei are trei reprezentanți în viitorul Consiliu Județean Maramureș din partea PSD”

În cadrul mini-conferinței județene organizată de PSD Maramureș în zona Borșa-Moisei, mini-colegiu care cuprinde localitățile Borșa, Moisei, Săcel, Săliște și Dragomirești, reprezentanții organizațiilor social-demcrate și-au desemnat trei candidați pentru Consiliul Județean Maramureș, pe lista PSD. Primul este Gheorghe Bogdan Tomoiagă, în vârstă de 40 de ani, ca profesie profesor, iar ocupație director la o societate privată. Urmează Gică Timiș, în vârstă de 44 de ani, de profesie lucrător comercial, iar ca ocupație administrator al unei societăți private. Ultimul, dar nu cel din urmă candidat pentru CJ Maramureș din partea PSD Borșa – Moisei este Gheorghe Hanțig, 51 de ani, care este administrator al unei societăți de transport persoane și service auto.

Liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea, cel care a inițiat aceste mini-conferințe județene pentru a da dovadă de transparență în nominalizarea candidaților pentru Consiliul Județean din partea formațiunii pe care o conduce, a explicat că acesta este un gest de democrație pe care ar trebui să îl urmeze toate partidele. ”PSD Maramureș a promovat, în ultimii ani, proiectele comunităților locale și cred că este normal, acum, când stabilim candidații noștri pentru Consiliul Județean, să ne aplecăm spre oameni care reprezintă cu adevărat cetățenii din fiecare zonă istorică a județului sau chiar din fiecare localitate. Avem nevoie de oameni reprezentativi, bătăioși, integri, profesioniști fiecare în domeniile lor de activitate, care să lupte în plenul Consiliului Județean Maramureș pentru proiectele oamenilor. Mulțumesc organizațiilor PSD din Borșa, Moisei, Săcel, Săliște și Dragomirești pentru cele trei propuneri echilibrate, respectiv Gheorghe Bogdan Tomoiagă, om tânăr, dar cu educație riguroasă în spate, precum și Gică Timiș și Gheorghe Hanțig, cetățeni cu experiență în activitatea economică privată”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Sorin Ion Timiș: Este prima oară când Borșa are trei candidați pentru Consiliul Județean pe lista PSD

Președintele PSD Borșa și primar al orașului, Sorin Ion Timiș a declarat că toți cei trei candidați sunt borșeni, oameni care au prestat o activitate remarcabilă în partid, persoane cunoscute și respectate de populația din Borșa. ”Este o mare onoare pentru borșeni ca, prima dată în istorie, trei candidați pentru Consiliul Județean să fie dați de orașul Borșa. Am încredere în ei și în capacitatea lor de muncă și sunt convins că vom avea o colaborare extraordinară. Din calitatea de primar al orașului Borșa, am nevoie de reprezentanți ai zonei în Consiliul Județean, care să susțină atât proiectele Maramureșului, cât și proiectele comunității noastre. Am convingerea că, având asemenea reprezentanți de seamă, vom avea de câștigat din toate punctele de vedere, mai ales la capitolul infrastructurii și al turismului”, a precizat președintele PSD Borșa și primar în funcție al orașului, Sorin Ion Timiș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.