Ministerul de Interne declanşează anchetă după apariţia unor imagini cu un comisar în genunchi în faţa superiorilor

Site-ul National.ro a publicat două fotografii în care un poliţist de frontieră stă în genunchi în faţa superiorilor. După apariţia pozelor, Ministerul de Interne a anunţat că declanşează o anchetă.

Poliţistul în genunchi a fost identificat de site-ul National.ro drept Aurelian Miu, șeful Serviciului Control din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. De altfel, şi Ministerul de Interne confirmă identitatea acestuia într-un comunicat de presă.

La masa în faţa căreia Aurelian Miu stă în genunchi se află Gelu Oltean, fost şef al serviciului de informaţii al Ministerului de Interne, Ioan Buda, şeful Poliţiei de Frontieră, Marcel Ardelean, şeful Direcţiei de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei şi alţi poliţişti de rang înalt, potrivit National.ro.

Pozele par afi făcute din exterior, prin fereastra închisă. National.ro susţine că scena s-ar fi petrecut la etajul 6 în sediul Poliţiei de Frontieră, însă nu precizeză şi data la care au fost făcute.

Ministerul de Interne a luat cunoştinţă de apariţia fotografiilor şi a anunţat că declanşează o anchetă pentru a elucida în ce context s-a petrecut scena.

„Persoana care apare în imaginile publicate de ziarul Național este comisarul-șef Aurelian Miu, șeful Serviciului Control din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Conducerea MAI apreciază că imaginile și informațiile apărute în spațiul public sunt de natură să afecteze exercitarea respectivei funcții, pentru care este nevoie de autoritate profesională și probitate morală.

În consecință, ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, a dispus verificări pentru lămurirea acestei situații iar la finalul acestora vor fi prezentate și măsurile administrative”, se arată în comunicatul Ministerului de Interne.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.