Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu: „Alegerile de anul viitor pot fi caracterizate într-un simplu cuvânt: grele!”

Alegerile de anul viitor vor fi ‘grele’, a spus, joi seară, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, arătând că, dacă există o aşteptare a românilor, aceasta este de la PSD.

‘Alegerile de anul viitor pot fi caracterizate într-un simplu cuvânt: grele! Anul viitor vom avea mai întâi alegerile europarlamentare, alegeri la care este foarte important ca românii să înţeleagă cât de importante sunt politicile europene şi cât de mult ne influenţează viaţa, dar mai ales cât de importantă este calitatea oamenilor care-i trimitem acolo, fiindcă, dacă avem adevăraţi patrioţi români, mult mai competenţi la nivelul instituţiilor europene, europarlamentari care să fie respectaţi în ţară, respectaţi la Bruxelles, capabili să se bată pentru România, sigur că şansele de a atinge interesele pentru România cresc’, a declarat ministrul într-o conferinţă susţinută în comuna Recea din judeţul Maramureş.

Referindu-se la candidatul PSD la alegerile prezidenţiale de anul viitor, aceasta a precizat că o decizie va fi luată de conducerea naţională a partidului.

‘PSD de fiecare dată a venit cu propuneri responsabile şi sigur, dacă există o aşteptare a românilor, aceasta este de la PSD. Sigur că în 2024 este important ca PSD să câştige alegerile, inclusiv alegerile prezidenţiale. (…) Alegerea unui candidat la prezidenţiale reprezintă decizia colegilor noştri (…) din conducerea naţională a partidului, fiindcă o asemenea decizie nu o ia o persoană, ci o luăm împreună’, a arătat Simona Bucura-Oprescu.

Aceasta a participat la alegerile din cadrul Organizaţiei de Femei a PSD Maramureş.

Crina Chilat, care ocupat timp de patru ani funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de femei a PSD Maramureş, a fost aleasă preşedinte de către delegaţii prezenţi. Ea ocupă şi funcţia de subprefect al judeţului Maramureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.