Minor la volanul unui Land Rover neînmatriculat depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră maramureșeni au depistat în trafic un minor de 16 ani din județul Maramureș care conducea un autoturism marca Land Rover neînmatriculat.

În autoturism se mai aflau 3 minori cu vârste între 15-17 ani, toți cei patru prieteni au plecat, cu mașina la plimbare prin localitatea Poienile de sub Munte, în miez de noapte.

Azi dimineață, în jurul orei 03.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Poienile de sub Munte au oprit, în trafic, pentru control, pe raza localității Poienile de sub Munte, județul Maramureș, un autoturism marca Land Rover, fără plăcuțe de înmatriculare.

La volan se afla un tânăr de 16 ani, iar în calitate de pasageri alți trei minori cu vârste între 15 și 17 ani, toți patru (doi băieți și două fete) domiciliaţi pe raza județului Maramureș.

Tânărul de la volan a declarat polițiștilor de frontieră că a împrumutat mașina de la o cunoștință ca să-și ducă prietenii la o plimbare, bineînțeles nu credea ca va fi oprit de către polițiștii de frontieră și oricum nu i se pare că a făcut ceva grav.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conform Codului Penal, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.