Minori din Vişeu de Sus, ”experți” în hoție, identificați de politişti!

arestPoliţiştii au identificat patru persoane, bănuite de comiterea unor furturi pe raza localităţilor Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus şi Bocicoiu Mare. Prejudiciul, în valoare de peste 4 000 de lei a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.

În urma activităţilor de cercetare şi documentare efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Vişeu de Sus au identificat doi tineri de 17 şi 19 ani din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt. Din cercetările efectuate s-a stabilit că la data de 09 februarie, cei doi ar fi forţat uşa de acces a unui imobil nelocuit de pe strada Brazilor din localitatea de domiciliu, de unde au sustras bunuri  electrocasnice în valoare de 1 500 de lei.

Şi poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au identificat un tânăr de 24 de ani din municipiu, bănuit de comiterea unui furt din societate comercială. Din cercetările efectuate s-a stabilit că sigheteanul a pătruns, prin forţarea unui geam, într-un chioşc situat pe strada Gheorghe Doja şi a sustras bunuri estimate la valoarea de 825 de lei.

Un bărbat de 55 de ani din Valea Vişeului, comuna Bistra, este cercetat de poliţişti după ce, în luna decembrie 2015, a pătruns într-o magazie din Bocicoiu Mare şi a sustras bunuri în valoare de aproximativ 1800 de lei.

În toate cazurile poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.