“Minte-mă frumos în Centrul Vechi” eveniment de gală susținut de primarul Cătălin Cherecheș, Municipiul Baia Mare și Fundația Baia Mare 2021!GALERIE FOTO

12439427_1586330745015848_6922515314213926877_n“Minte-mă frumos în Centrul Vechi” eveniment de gală susținut de primarul Cătălin Cherecheș, Municipiul Baia Mare și Fundația Baia Mare 2021!GALERIE FOTO
“Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, cea mai recentă comedie românească a fost lansată azi în Baia Mare, la Cinema City, în prezenta unui public numeros și s-a bucurat de un real succes. Alături de public au fost prezenti azi la premiera de gală a filmului actorii Pavel Ulici și  Nicoleta Hâncu. Prezent la eveniment primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a apreciat calitatea actorilor, interpretarea acestora și a oferit câte un buchet de flori.
Sinopsis “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”:
Cinci tineri actori pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine și ce iubește mai mult.
Regizat de Iura Luncașu, filmul reunește nume tinere ale scenei teatrului românesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Sorin Miron, Alexandru Unguru, Aida Economu, Diana Roman, dar și nume cunoscute și apreciate din lumea filmului: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu.
Alături de ei apar și vedete tv, precum Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu. Trailerul Minte-mă frumos în Centrul Vechi poate fi vizionat pe pagina oficială de Facebook a filmului aici sau pe YouTube: https://youtu.be/qB5oxjD4DnM.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.