Minunile din noaptea de Înviere! Ce au trăit acești oameni este ireal!

Cei mai mulți dintre oamenii care au văzut cu ochii lor o minune spun că i-a marcat pentru toată viața și i-a făcut să se apropie mai mult de Dumnezeu.

Piedone a descoperit chipul lui Iisus într-un ciur

Paștele din 1996 este cel care a marcat semnificativ şi irevocabil viața omului Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 4. În noaptea de Înviere, acesta se afla la restaurantul său, când a observat ceva ciudat la ciurul în care fuseseră puse câteva legume.
După ce şi-a făcut bilanţul, Piedone a ieşit din biroul de la contabilitate şi s-a uitat în sală. I-a atras atenţia flacăra de la lumânare. “Mă uit la flacăra lumânării şi parcă văd ceva deosebit în ciur. Zic – ce naiba, am halucinaţii? Îl întreb pe un ospătar ce vede în ciur. Îmi zice că verdeaţă pentru cartofi. Îl întreb pe al doilea – îmi răspunde la fel. şi încă aşa de vreo câteva ori. Apoi am înţeles că Iisus mi se arătase, de fapt, mie. De ce în acea seară? Momentul coincide cu cel în care Iisus a fost răstignit pe cruce, la vârsta de 33 de ani, cât aveam şi eu atunci”, a explicat Piedone.

“Totul s-a schimbat în viaţa mea, de atunci. Dumnezeu a vrut să aducă oaia rătăcită pe drumul cel bun, eu fiind un ateu convins până în acel moment”, şi-a explicat Piedone.
Vestea ciurului minune al lui Piedone s-a dus repede peste graniţă, până la Vatican, după cum a precizat acesta. “Au venit de la Patriarhie, mi-au zis să-l donez. Au venit unii de la Vatican cu măsurători de autenticitate şi colecţionari de artă. La un moment dat s-a făcut licitaţie şi se ajunsese la suma de 25.000 de dolari, dar nu am vrut să-l dau”.

Fața lui Dumnezeu, surprinsă în spațiu

Creştinii credeau că Raiul există fizic şi se află undeva deasupra norilor, însă telescopul Hubble a surprins o imagine care, în imaginaţia oamenilor, ar plasa “al nouălea cer” un pic mai departe, în galaxia NGC 1316.

Ca lucrurile să fie şi mai bizare, NGC 1316 este una dintre cele mai puternice surse de unde radio din cer, astfel că s-ar putea crede că Dumnezeu încearcă să ia legătura cu fiii săi de pe Pământ.

Din punct de vedere fizic, tot ce vedem în fotografie sunt formele luate de praful cosmic, care fac ca faţa lui Dumnezeu să fie vizibilă.

Icoanele care au plâns în Săptămâna Mare

Sute de locuitori ai Skopje au vizitat luni biserica Sveti Dimitrije pentru a vedea icoane şi fresce care ar fi început să strălucească fără niciun motiv aparent, un fenomen pe care preotul paroh nu a ezistat să îl califice drept miracol.
“Este cu adevărat un miracol, a început ieri (duminică – n.r.) în partea centrală a iconostasului. Culoarea aurie este foarte vizibilă şi fenomenul continuă”, a declarat preotul Dimce Malinov. El a explicat că icoanele au început să strălucească de parcă ar fi fost lustruite cu grijă.
“De dimineaţă am continuat să observ fenomenul, jumătate dintre icoane erau deja lustruite. Iniţial apărea culoare roşie, care se transforma în auriu (…) se pot vedea icoanele autocurăţându-se de sud în jos”, a spus prelatul.

Minunea lor a fost propriul copil

O familie din Argentina a avut surpriza să constate că beeblușul lor, care fusese declarat mort de 12 ore, era viu, la morga spitalului. Părinții spun că totul e o minune de la Dumnezeu, dar vor să dea in judecata spitalul pentru malpraxis. Numele copilului va fi Luz Milagros (“Luz” înseamnă “lumină”, iar “Milagros” – “miracole”). Totul a început după ce copilul s-a născut prematur, cu trei luni înainte de termen. Fetița a fost în stare critică o perioadă, dar părea că va rezista. Femeia a mai spus că a primit un certificat de deces la doar 20 minute după ce a născut. Ceea ce a urmat a fost cu adevărat șocant. Doctorii au dus-o pe fetiță la morgă, unde au închis-o într-o cameră frigorifică. Cei doi părinți s-au dus să își ia rămas bun după 12 ore, moment în care au costatat minunea.

Lavinia-Andreea Leopa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.