MIRACULOS! Puterea unui pahar cu apă înainte de culcare:

apaToată lumea știe că apa este vitală pentru buna funcționare a organismului. Intrebări de genul câtă apă trebuie să bei sau când e cel mai bine să bei apă apar în mintea oamenilor. Mai ales că echipele de cercetători scot la iveală foarte multe aspecte legate de consumul de apa.

Beneficiile unui pahar de apă înainte de culcare sunt uluitoare, scrie stiripesurse.ro. Iată câteva ponturi astfel încât organismul să funcționeze la capacitate maximă:

Detoxifiere

Dacă bei un pahar de apă înainte de culcare, corpul ți se curăță/ purifică mult mai bine. Astfel, digestia are loc mult mai ușor în timpul somnului,  rinichii se detoxifică mult, mult mai bine decât în mod normal, apa băută înainte de culcare ajutându-i să îți “golească” mult mai ușor, mai corect și mai rapid trupul de impurități.

Pierdut în greutate

Bea un pahar de apă, îți taie poftele cât ai zice pește! Ce legătură are asta cu slăbitul, te/mă vei întreba! Păi dacă mâncatul noaptea este una din cauzele principale ale îngrășatului, asta l-ar cam împiedica, nu?

Dormit mai bine

Băutul apei înainte de culcare îți echilibrează ca nimeni altul cantitățile de vitamine și minerale din corp. Ca să nu mai spunem că nivelul hormonilor revine la normal. Toate astea îți determină corpul să se relaxeze și, automat, ai somnul mult mai dulce și mai odihnitor.

Metabolism accelerat

Corpul tău trebuie să ridice temperatura apei pe care o bei. Astfel, cu cât mai rece este apa, cu atât ai multe calorii arde corpul tău.

Piele sănătoasă

Cu cât mai multă apă are la dispoziție în acest proces, cu atât mai bine și mai repede pielea își recapătă elasticitatea, ridurile se netezesc. Dimineața te vei trezi cu un ten curat, cu un aspect mult mai tânăr:  nu buhăit, tern sau obosit.

Apa diminuează și vindecă absolut orice problemă a tenului, inclusiv păcătoasa acnee. Da, paharul acela cu apă băut înainte de a adormi face mimuni și în cazul ei, deoarece corpul are mai mult timp să proceseze problema și să ți-o ușureze sau chiar să te scape de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.