Mircea Dolha candidat la Primăria Baia Mare. Anunțul făcut de Florii! Cine este Mircea Dolha și ce-l recomandă ca primar?

Într-un anunț surprinzător făcut într-o zi cu o semnificație specială, Ziua de Florii, Mircea Dolha și-a anunțat intenția de a candida pentru fotoliul de primar al Baia Mareului. Într-o declarație emoționantă făcută în această minunată Zi de Florii, Dolha a transmis un mesaj de încredere și de speranță către băimăreni.
„Dragi prieteni care mă vreți candidat pentru Primaria Baia Mare: AȚI CÂȘTIGAT !!! Îmi anunț acum, de Sfintele Florii, intenția de a candida pentru fotoliul de primar. Vă aștept cu drag pe toți cei care doriți să veniți alături de mine în echipa de campanie și în echipa de consilieri locali. Sunt omul faptelor și eu pot în trei zile ceea ce ei nu pot într-o lună ori un an! La Multi Ani de Florii!”
Mircea Dolha, născut pe 24 mai 1969, este un om cu o bogată experiență în domeniul afacerilor și al politicului. Absolvent al Facultății de Științe Juridice, Dolha și-a început cariera ca om de afaceri, avocat , viceprimar(2008-2009), primar interimar (2010) și a activat și în domeniul financiar, lucrând la ANAF. A fost de asemenea deputat în legislatura 2012-2016, aducându-și contribuția la dezvoltarea comunității sale.
În prezent, Dolha este un antreprenor de succes, iar una dintre realizările sale notabile este finalizarea construcției unei școli de 4500 de mp în comuna Valu lui Traian, județul Constanța, în decembrie 2023. Această realizare demonstrează capacitatea și determinarea lui Dolha de a duce la bun sfârșit proiecte importante pentru comunitate.
Anunțul candidaturii sale vine într-un moment crucial pentru municipiul Baia Mare, iar băimărenii sunt invitați să se alăture lui Mircea Dolha și împreună să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.