Mircea Dolha, candidatul pentru primăria Baia Mare, dialog deschis la Ferma Zootehnică

Mircea Dolha, candidat la primăria Baia Mare, a vizitat ieri „Ferma Zootehnică” și a stat de vorbă cu lucrătorii. Discuțiile au fost foarte sincere, descărcate complet de formalism. Mircea Dolha le-a vorbit oamenilor despre dorința sa de a schimba cu adevărat modul în care se face politică și administrație în Baia Mare, contractul propus de el fiecărui băimărean fiind dovada convingerilor sale.
Mircea Dolha, a notat câteva gânduri după întâlnire.
„Orice vizită la „Ferma Zootehnică” este o incursiune reală în lumea performanței, aici, la Baia Mare. Rozica și Florin Lazăr sunt unii dintre cei mai curajoși și mai tenace băimăreni. De ce? Pentru că atunci când unii care astăzi au „planuri mărețe” pentru Baia Mare aveau doar 6 ani și deslușeau cu greu buchea Abecedarului, soții Lazăr deschideau această afacere de succes. Mă înclin în fața Rozicăi și a lui Florin. Dragilor, primiți tot respectul meu!
Oamenii care construiesc zilnic brandul „Ferma Zootehincă”, și nu sunt deloc puțini, peste 400, au nevoie de certitudini și de angajamente ferme din partea primarului și a consilierilor locali. Campania mea este foarte clară, centrată în jurul unei fraze simple, dar asumate, care scoate în afara competiției orice altă încercare politicianistă de a câștiga Primăria Baia Mare. „Eu sunt Mircea Dolha și vă propun fiecăruia un contract pentru Baia Mare, cu teme importante și cu termene de execuție. Dacă nu sunt duse la bună îndeplinire toate proiectele, demisionez.” Această abordare surprinde, șochează în unele cazuri, dar în clipa imediat următoare oamenii înțeleg că au de a face cu singurul candidat serios pentru primăria Baia Mare.
Așa s-a întâmplat și astăzi, la „Ferma Zootehnică”.
La final, sunt nevoit să vă mărturisesc un lucru. Aplauzele oamenilor valorează pentru mine mult mai mult decât își poate cineva imagina. Ele mi-au confirmat că fac bine ceea ce fac, că oamenii înțeleg dorința mea de a schimba modul în care se face politică și administrație în Baia Mare și că ei, absolut toți, își doresc acest lucru.
Gânduri bune tuturor!
Ne vedem la VOT!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.