Misiune contracronometru în Borșa.  Doi minori au fost salvați în zona Negoiescu

Misiune contracronometru în Borșa.  Doi minori au fost salvați în zona Negoiescu

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

 Doi minori au fost salvați de jandarmii montani și salvamontiștii din Borșa după o misiune contracronometru.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

 Ieri, în jurul orelor 00.50, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Borșa, au fost sesizați de către dispeceratul IJJ Maramureș  despre faptul că 4 adulți cu doi copii minori s-au rătăcit în zona Negoiescu și au solicitat sprijin prin SNAU 112. A fost comunicată poziția lor prin coordonate GPS.

În urma sesizării, doi jandarmi împreună cu doi membrii din cadrul Salvamont Borșa au format o echipă de cautare și s-au deplasat spre locația indicată. După aproximativ 2 ore, căutările au fost oprite datorită vizibilității reduse, a terenului foarte accidentat și impracticabil în condiții de siguranță.

La ora 06.30 s-au reluat căutările, echipa fiind formată din 3 jandarmi, doi membrii din cadrul Salvamont Borșa și un membru al Unității Canine Salvamont Borșa cu un câine de căutare.

La aproximativ o ora de la reluarea căutării, persoanele au fost găsite în apropierea locului indicat prin coordonatele GPS, acestora le-a fost evaluată starea de sănătate constatându-se că nu prezintă leziuni sau alte afecțiuni, fiind doar epuizate fizic în special copiii minori. Persoanele rătăcite au fost însoțite pâna la drumul de acces și transportate în locul unde erau cazate.

Atunci când vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere ajutorul jandarmilor montani prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.