Misiunile jandarmilor maramureșeni în acest sfârșit de săptămână

Jandarmii maramureșeni vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână pentru a se asigura că evenimentele ce vor avea loc în spațiul public pe raza județului nostru se vor desfășura în condiții de siguranță.

Pe tot parcursul weekendului vom asigura măsurile de ordine publică la evenimentele sportive care vor avea loc atât în Baia Mare, cât și în Sighetul Marmației astfel:

Vineri 15 septembrie, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți la meciul de fotbal care se va disputa între echipele ,,C.S. Minaur Baia Mare” și ,,C.S. Lotus Băile Felix” pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare, începând cu ora 17.00. De asemenea, vineri vom fi la datorie și la competiția de alergare în aer liber Half Marathon care se va desfășura tot în Baia Mare începând cu ora 7.00.

Sâmbătă vom asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ,,C.S.M. Sighetul Marmației” și ,,C.S.M. Zalău” care se va juca pe stadionul ,,Solovan” din Sighetul Marmației, iar duminică ne veți întâlni pe stadionul local din Moisei la meciul de fotbal dintre echipele ,,C.S.Zorile Moisei” și ,,Recolta Săliștea de Sus”, dar și pe stadionul din Târgu Lăpuș la meciul de fotbal dintre echipele ,,A.C.S.F. Atletic Lăpuș” și ,,A.C.S. Bradul Groșii Țibleșului”.

Tot duminică, vom fi prezenți și la meciul de handbal masculin dintre echipele ,,C.S. Minaur” și ,,A.H.C. Potaisa Turda” de la Sala Sporturilor ,,Lascăr Pană” din Baia Mare.

Întrucât sfârșitul de săptămână care se apropie va fi marcat de manifestări preponderent sportive, jandarmii maramureșeni vă oferă câteva recomandări:

► respectați măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine  pe traseele de deplasare către/de la locurile de desfășurare a competițiilor și jocurilor sportive, în apropierea și în interiorul bazelor sportive.

► prezentați documentele de acces și, după caz, a actelor de identitate, la

solicitarea forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță;

► nu introduceți în arena sportivă băuturi alcoolice, inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen;

► nu escaladați gardurile care delimitează spațiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor;

► evitați să provocați sau să luați parte la acțiuni menite a tulbura liniștea și ordinea publică  în incinta bazei sportive ori, după caz, a arenei sportive;

► în caz de nevoie solicitați sprijinul jandarmilor fie direct, fie prin accesarea numărului unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.